Post by porricocirkalf on Feb 24, 2022 20:25:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Forces - Running Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Forces - Running Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара повећава кристале ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Forces - Running Battle 2022 version ▞▞▞
Ажурирајте неколико недеља касније. Достизање укупних 4000 поена је релативно брзо и лако, а онда стварање меча захтева зарон. Играче постаје немогуће погодити, понекад буквално чак и ако се ваш напад повеже, и зато што су на вишем нивоу чак и када то уради, убрзавају 0,5 секунди касније, док вас један ударац омамљује од 1. до 4. до краја трке јер не можеш их толико дуго омамити. Да не спомињемо неке ликове који једноставно имају више укупних статистичких поена, што их чини једноставнијим
Ово је најдосаднија игра коју сам икада играо.Углавном само урадите трку или две, а затим чекате сатима да добијете сандук или да добијете нове мисије. Не знам како, али осталим играчима се очигледно говори када ја нападам, јер они увек измичу у последњој секунди иако мени то никад не кажу. Фазе се такође понављају и откључавање нових ликова је тако проклето споро. Такође, док их откључате, они су бескорисни јер сте већ унапредили своје друге ликове
Преко напудраних ликова уништавају ову игру. Све што неко користи је метал сониц, реапер метал или васхог за победу. Трчим добре трке, поседујем друге са хитовима и појачањима, а они ипак некако побеђују? Мапе су сјајне, разноврсност ликова је заиста кул, али постоји скуп пренапаљених ликова које сви користе да би напредовали и то погоршава игру.
🥰🥰 Свиђа ми се ова игра у којој бирате сониц пријатеље и још много тога, а они трче супер брзо. Желим да будем као они тако тисм🥰🥰😇😍🤩🤩😍🥰🥰
након ажурирања, не могу да се пријавим у игру
Ова игра није лоша, али када сам имао до 5000 трофеја на сваком мечу, био сам други све време..Али када сам био други у мечу увек сам добијао -1 до -5 зашто и када сам био први добио сам 13 према 15 и сви су имали 26 према 28 у првом 5 према 6 у другом 1 према 3 у трећем и - 14 у четврто, решите овај проблем
Sonic Forces - Running Battle Macera Oyunları cgn
Похлепан. од прављења меча до рангирања подела поена је превара; огласи троше моје податке чак и када их нисам додирнуо. Због тога губим везу и рангирање звезда кад год се преузимају у позадини. И не верујем у ове оцене ранга игре. Чини се да је све у томе да вас ангажује да наставите да играте како бисте достигли бодове које је њихов непобедиви АИ бот навео да изгубите; што ће вас навести да играте више да бисте гледали и више додатака. Модерна превара.
Огласи су претерани и не постоји опција да ПЛАТИТЕ 4 верзију без огласа. Понекад ћу освојити 1. место и ЖЕЛИМ да пустим рекламу за 2 пута своју награду, али неће учитати дугме. Када добијем >5к трофеја, то ми неће дати нови Елите лвл ковчег и спустити ме на 4к за нову сезону. Чини се да могу напредовати само ако освојим 2. место док не дођем до >5к трофеја. Нивои постају тешки за ТРЕНУТАК, а дужина трка је КРАТКА.
Ова игрица је предивна
Дао бих му пет звездица, једина ствар је да већина ако звучни ликови нису у њему као, Мигхти. Виши звучни. Дарк спине сониц. Сониц еке. Дарк сониц. Ницк. Беан. Лавеж. Сониц бум. Супер сребро. Супер сенка. маринац. Штапови. Емерл. Робот. Зрак. Мед. Лупе. Јевел. Арцхие.
Sonic Forces - Running Battle Petualangan annw
Прилично кул, пуно реклама, али је и даље прилично забавно.
Супер игрица
Још увек буггинг. Управо сам доспео на прво место и некако сам добио сандук за 4. место. Понекад се дешава када завршим пре неког лика и будем на листи после. Догађа се и супротно. Нема смисла.
Мислим да је ова игра срање када бих могао да јој дам нула звездица. Тако сам заостао иако имам један од најбољих телефона (Ипхоне 12) врхунског квалитета и стално ме избацује из игре. Мрзим ово глупо ђубре игра
Свиђа ми се ова игрица много
Sonic Forces - Running Battle アドベンチャー grsh
можете ли престати да чините бесконачно тешко ако желите да ваша игра буде забавна, молим вас
Игра се затвара и руши пре него што могу било шта да урадим. Срање што сам пропустио ланцелот догађај!
Фа
Заиста је гд, али једини разлог зашто га имам 4 је зато што нормално звучно убрзање треба да буде 8 и његова снага 5 у има праву сенку, али не и звучну и мислим да би зглобови требало да буду 8 брзина и 4 убрзања
Молим вас, додајте синхронизацију Гоогле Плаи игара да бих могао да вратим напредак на новом телефону.
Кликнуо сам на једну од муњевитих понуда у нади да ћу видети више детаља. АЛИ аутоматски је купио артикал без потврде !!! Потрошио сам своје црвене звездице за предмет који ми није потребан!!!Има страшну грешку. Кад год отворим апликацију, она се одмах угаси. Покушао сам да деинсталирам, али се стално дешава
Ажурирао сам апликацију, сада се заглавила у игри, ажурирајте екран, када будем имао, што значи да не могу ни да играм сада. Чак сам потпуно деинсталирао игру и поново је инсталирао, и даље је заглављена на екрану за ажурирање. САДА 2 АЖУРИРАЊА ЗА 2 ДАНА. НЕ МОГУ ДА ИГРАМ УОПШТЕ.
Ова игра је неправедна. Изгубио сам око 10 трофеја, а 2. и 3. добио као 4 трофеја. То је заиста, заиста неправедно и фаворизује лоше људе, присиљавајући их да не покушавају да се побољшају. Да не спомињемо Таилс Ваулт, што значи да имате новца да га купите, потпуно је ОП. Забавно је на почетку све до распона трофеја од 3.000-4.000. До тада у основи постаје П2В. Ако је Инфините у вашој игри, онда је то загарантован губитак. Једина ствар која зауставља ову игру за рецензију са 1 звездицом је рана игра.
То је због кварова које сада треба поправити.
није ништа од ових опција. само је ова игра била моја омиљена мобилна игра, али има и грешака! најгора звучна игра коју сам играо! то је вруће ђубре!погодио си и људе с леђа ватром и Мото бубом као Соник и репови! И не само то. добијете ударац када објекат нема! појачање траје вечно да се региструје! на пример: када се пласирате на боље место од 4. губите више трофеја! 😡 Нека буде боља од горе сеге!!!!
Свиђа ми се, али знам како да добијем сенку, али пробај игру која се мом брату не свиђа, али ми се свиђа, он је заправо воли. Показао сам му кул карактеристике, мислим на екстремно цоол карактеристике...
Ова игра је могла бити боља, али њено смеће и мислио сам да би супер соник био користан, али је бескорисна, ваш једини супер на пар секунди, а затим морате да сакупите још 50 прстенова да бисте се претворили у супер сониц. Такође, или дођем на 4. место као супер сониц или изгубим своје трофеје, ова игра је лоша
Волим игру која је сјајна и има много карактера, али јој је потребно бесконачно, узео сам 2 звездице јер сам једном играо и мој поглед је отишао тачно испод мапе и узроковао бесконачност
волим игру
Нема довољно могућности поновног играња. Концепт није лош, али извођење јесте. Игра је паи2вин, а момци су потпуно неуравнотежени, а неки су само бољи од других у сваком погледу. 3 статистике за њих су брзина, убрзање и снага, које су све од 10. То не оставља довољно простора за њихово балансирање. Сваки момак има 3 за њих "јединствене" способности. Кажем јединствено под наводницима, јер се неке ставке понављају у свим момцима. Већина момака има исти образац; цртица, пројектил и замка, која се понавља.
Ово ажурирање... његово смеће, не може да победи, а претходно ажурирање је било цоол и ажурирање је смеће
Игра је забавна, али ми се не свиђа овај механичар који су назвали Таилс ваулт. У основи, овај трезор прикупља пропуштене прилике да изградите свој лик, али морате да купите те могућности правим новцем. Али ако нисте заинтересовани, морате да изаберете опцију Одбаци и нема начина да то заобиђете. То је тактика манипулације као да кажете: "ЈЕСТЕ ЛИ СИГУРАН ДА НЕ ЖЕЛИТЕ ОВО?!". Мислим, разумем, желите да ваша игра заради новац, али немојте нам ово гурати у грло. Велики промашај.
Ова игра је веома добра, али има неколико великих недостатака који су примењени на ово. Ниво 12-16 Уобичајени карактери могу ЈАКО надмашити сваку врсту појачања коју имате ако сте испод њиховог нивоа. Склапање утакмица је крајње неправедно са нивоима који су скоро удвостручени од нивоа ваших ликова. Надоградња ваших ликова је скупа и представља изазов за улазак у рингове у игри када је ваш максимални број прстенова по трци 100. Препоручите га, али је лоше играти са другима који користе пренаглашене предмете.
Fall Dudes (Early Access) Аркаде nrgu
Ово је солидна мобилна тркачка игра по мом мишљењу. Прилично изазива зависност и лако се игра у кратким временским периодима.
Иако има превише хакера, то је одлична игра.
Педериии
Има потенцијал да буде одлична игра, али... Контроле не реагују довољно брзо на превлачење прста, што је од суштинског значаја за овакву игру, и отварање само једног сандука у тренутку када је тајмер отворен. је између 3 ДО 8 САТИ је апсолутно СМЕШНО и мора се ОДМАХ поправити! До тада, препоручио бих људима да уместо тога преузму игру Сониц Русх.
Одлична игра али је прелако добијаш посебне ликове
Каже да постоји ажурирање, али неће ићи на страницу за ажурирање и неће ме пустити у игру или проћи почетну страницу за ажурирање. Сматрам да понекад додатне способности које добијате током игре не делују увек на ваше противнике.
ад суцкс
Инфините је уништио игру. Немогуће је више да се забављате. Програмери само настављају да додају све више и више надмоћних ликова, а затим вас притискају да платите да бисте победили. Не хвала.
Ова игра је сјајна. Заборавио сам да имам друге игре на мрежи јер сам играо оволико 😅. Желели би да могу да додају функцију савеза тако да ће се играчи удружити да надмаше друге или било шта друго. Давање игри 9/10
Супер
Свиђају ми се, али рекламе ОМГ...Нисам никоме рекао за ово јер рекламе једноставно искачу тако досадне 🙄
Много ми се свиђа игра, али могу да играм само преко ВиФи мреже, не дозвољава ми да играм на својим 5Г подацима. Када покушам да се тркам, никада се не повезује са сервером осим ако нисам на вифи-у.
Ни приближно тако забавно као некада. У ажурирању из априла 2019. променили су неколико појачања да би их у основи учинили бескорисним. Некада су били добар еквилајзер за ликове са различитим снагама, али сада су бесмислени. Све нове грешке специфичне за Андроид узрокују крах трке непосредно пре него што уђете - али не пре него што вас региструје. Дакле, бићете враћени у главни мени, не можете да играте јер мисли да већ играте, а онда губите трофеје јер се ваш лик вероватно судара са свиме на стази коју не можете да видите. А ово је на Пикел 3 КСЛ без модификација. Платио сам садржај у апликацији на обе платформе, али „без огласа“ не значи да још увек нема тона огласа. Последњих неколико ажурирања вас третирају огласима који бомбардују на самом крају и не региструјете се за награде. Понекад морате погледати још један оглас. Понекад морате чекати сатима.
Ово је невероватна игра, али недавно сам случајно обрисао игру и изгубио сав свој напредак. Срећом, направио сам снимак екрана броја рачуна у игрици, али изгледа да у игри нема опције за пријаву на налог. Поправите ово, заиста желим да наставим да играм ову игру
Морам да спустим своју оцену са 4 звездице на 2. Искуство играча за ову игру се временом погоршало -- многи нови ликови су ОП и неуравнотежени по објављивању и не бивају нервозни 1-3 месеца, ако уопште. Осећај се тако лоше играти против и као да програмере није брига, само желе да људи троше. Праксе монетизације су се погоршале, додајући намерно лош кориснички интерфејс менија, тако да је трошење ваше валуте у игри случајно (без потврде!) уобичајено. Отежавајуће је и тужно видети да се ово дешава.